Az ügyfelek üzenhetnek a Telenor karácsonyi kampányában

Csütörtökön indítja karácsonyi kampányát a Telenor. A reklám premier előtt a Kreatívon debütál. A mobilszolgáltató koncepciójának részeként a Telenor úgymond megosztja reklámidejét az emberekkel, hogy jókívánságokat, üzeneteket juttathassanak el szeretteiknek, barátaiknak – olvasható a kampányról szóló sajtóanyagban. A kampányhoz nagyszabású termékakció is kapcsolódik. Alább az Artificial Group és külföldi ügynökségek koprodukciójában készült kampányról olvashatjátok az alkotók tájékoztatását.

A kampány során november 22. és december 31. között a Jókimondani.hu weboldalon videó formájában bárki megoszthatja karácsonyi jókívánságát. A feltöltött üzeneteket a Telenor integrált kommunikációs kampánya részeként mutatja meg a nagyközönségnek. A december 1-től 31-ig tartó időszakban a vállalat reklámfelületein visszaköszönnek a feltöltött videók; így a tévében futó reklámokban, online és közösségimédia-felületeken, valamint a Telenor üzletekben is megjelennek majd személyes üzenetek.

„Közel két éve elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy valódi emberek valódi történeteit szőjük bele a kommunikációnkba. Karácsonyra, úgy döntöttünk, nem történeteket, hanem érzelmeket, érzéseket mutatunk be. Ezek az érzések sokfélék lehetnek: kicsik és nagyok, önzőek és önzetlenek, személyesek és az egész világnak szólók, de egy dolog közös bennük: hogy valódiak” – mesél a kampányról Civin Péter, a Telenor Magyarország márka- és marketingkommunikációs igazgatója.

Cséky Tímea, a Telenor kampányt készítő csapatának vezetője hozzátette:

„A koncepció megalkotásánál fontos szempont volt, hogy egy érzelmes, ugyanakkor nagyon őszinte kommunikáción keresztül tűnjünk ki a karácsonyi reklámzajból, és teret adjunk azoknak, akiknek a reklámjaink szólnak: az ügyfeleinknek. Elsőre őrültségnek tűnt, hogy egy reklámfilm helyett közel negyvenet készítsünk, de hiszünk benne, hogy ez egy olyan ügy, ami megéri a fáradságot: inspirálni az embereket arra, hogy beszéljenek az érzéseikről.”

Az ügynökség tájékoztatása szerint a mostani filmben látható kívánságok/üzenetek is valódiak, „minden könny és mosoly” őszinte és igazi.

Az ügyfelek üzenhetnek a Telenor karácsonyi kampányában was last updated November 27th, 2018 by Pannon Antenna
« Vissza a hírekhez