Karrier

A világszerte szorosan együttműködő irodáinknak köszönhetően a Pannon Antenna egy igazi kreatív központ és kulturális olvasztótégely, ahol a nagyszabású, globális gondolatok helyi szinten valósulnak meg.

Hiszünk abban, hogy a bázisállomás-tulajdonosokkal való jó kapcsolat és gyümölcsöző együttműködés azon alapszik, hogyan viszonyulunk a saját munkatársainkhoz. Fontos számunkra, hogy ösztönözzük az innovatív gondolatokat, jutalmazzuk a kreatív kezdeményezéseket, és elismerjük a kemény munkát. A közösségépítés iránti elkötelezettségünk azonban nem merül ki ennyiben. A jótékonysági akciók szervezése, a szociális és gyakornoki programok menedzselése csak néhány példa arra, hogy az egyre növekvő és elégedett bázisállomás-tulajdonosi körünk miért lehet büszke a Pannon Antennával való partnerségre.

Az újonnan nyíló magyarországi irodánkba keresünk Site Acquisition Managert, akinek a fő feladata az lesz, hogy felépítse a tulajdonosokkal való partnerkapcsolatot, és növelje a Pannon Antenna befektetési portfólióját. Kizárólag tapasztalt, motivált és elszánt kollegákat keresünk.

Jelenleg nincsen elérhető nyitott pozíciónk, kérjük látogasson vissza később.