Karrier

A világszerte szorosan együttműködő irodáinknak köszönhetően a Pannon Antenna egy igazi kreatív központ és kulturális olvasztótégely, ahol a nagyszabású, globális gondolatok helyi szinten valósulnak meg.

Hiszünk abban, hogy a bázisállomás-tulajdonosokkal való jó kapcsolat és gyümölcsöző együttműködés azon alapszik, hogyan viszonyulunk a saját munkatársainkhoz. Fontos számunkra, hogy ösztönözzük az innovatív gondolatokat, jutalmazzuk a kreatív kezdeményezéseket, és elismerjük a kemény munkát. A közösségépítés iránti elkötelezettségünk azonban nem merül ki ennyiben. A jótékonysági akciók szervezése, a szociális és gyakornoki programok menedzselése csak néhány példa arra, hogy az egyre növekvő és elégedett bázisállomás-tulajdonosi körünk miért lehet büszke az Pannon Antennával való partnerségre.

Az újonnan nyíló magyarországi irodánkba keresünk Site Acquisition Manager, akinek a fő feladata az lesz, hogy felépítse a bázisállomás-tulajdonosokkal való partnerkapcsolatot, és növelje a Pannon Antenna befektetési portfólióját. Kizárólag tapasztalt, motivált és elszánt üzletkötőket keresünk.

Miért érdemes az PannonAntenna dolgozni? Hallgassa meg munkavállalóinktól.

Karrier was last updated March 24th, 2020 by Pannon Antenna

Jelenleg nincsen elérhető nyitott pozíciónk, kérjük látogasson vissza később.