A Csapatunk

Az APWireless vezetősége már az 1990-es évek vége óta aktívan részt vesz a vezeték nélküli hálózatok infrastruktúrájának finanszírozásában. Az elmúlt 22 évben megközelítőleg 4 milliárd dollárnyi eszközfinanszírozásban voltunk érdekeltek, beleértve több ezer bázisállomás bérleti jogának megvásárlását.

A Csapatunk was last updated February 10th, 2020 by Pannon Antenna

Pannon Antenna Csapat

Ferencz Sándor, Ügyvezető igazgató Pannon Antenna Kft.

Sándor 12 éve foglalkozik mobil távközlési hálózatokkal. Magyországon részt vett több nagy mobil távközlési modernizációs projektben. Norvégiában és Svédországban eltöltött évei során állomások tervezésével, fejlesztésével és bővítésével gyarapította tapasztalatait. A Pannon Antenna megalakulásától fontos csapattagja a Magyarországi operációnak, és 2019-től mint a cég ügyvezető igazgatója személyesen felügyeli a tranzakciók gördülékenységét. Elhivatottan hiszi, hogy egy üzlet akkor sikeres, ha mindegyik fél elégedetten távozik a tárgyaló asztaltól.

Pflum Attila, Akvizíciós és műszaki vezető

Attila 2017. szeptemberében csatlakozott a Pannon Antenna magyarországi csapatához. 28 éve dolgozik a távközlési szakmában, ebből 11 évet töltött az Antenna Hungáriánál, illetve jogelődjeinél, ahol üzemeltetési és kereskedelmi tapasztalatot szerzett a vezeték nélküli távközlés területén. 4 évig vezette a műsorszóró vállalat ingatlan és infrastruktúra hasznosítási üzletágát, itt került közvetlen üzleti kapcsolatba többek között mindhárom magyar mobil távközlési szolgáltatóval. Ezt követően 17 évet dolgozott a Telenor Magyarországnál, illetve jogelődjénél a Pannon GSM-nél, ebből 9 évet állomás akvizíció, 8 évet pedig állomás építési és üzemeltetési területen. 5 évig volt szakmai irányítója a mobil szolgáltató általános hálózat üzemeltetésének, majd 3 évig vezette a Telenor magyarországi akvizíciós csapatát ahol az új állomások helyszerzése és szerződéskötése, valamint a társszolgáltatói kapcsolattartás volt a fő felelősségi területe. Villamos üzemmérnök diplomáját a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán szerezte műszeripari és automatizálás szakon, ezt megelőzően pedig rádió és lokátor műszerész szakmát tanult. A távközlési iparágban szerzett akvizíciós és műszaki tapasztalata, szaktudása ad alapot arra, hogy a telekommunikációs infrastruktúrákba való befektetések műszaki és kockázati elemzései útján segítse a Pannon Antenna csapatát a közös célok elérésében.

Nemzetközi Vezetők

Scott E. Langeland, Társ-vezérigazgató

Scott irányítja az APWireless jogi és üzemeltetési részlegét, illetve 14 országban tölt be kulcsfontosságú szerepet a cégek működésében. Cum Laude diplomát szerzett a Thomas Jefferson Jogi Egyetemen. Hétéves jogi tapasztalattal rendelkezik a strukturált pénzügyek, a kereskedelmi ingatlanok, a polgárjogi perek, a tárgyalás előtti kutatások és indítványok készítése, a beadványok előkészítése és általános tárgyalás előkészítés területén. Mielőtt csatlakozott az APWireless csapatához, Scott James T. Bentson jogi cégénél dolgozott. Jogi diplomája mellett Scott közgazdászként végzett a University of Utah egyetemen.

Daniel J. Hasselman, Társ-vezérigazgató

Dan több mint 19 éves vezetői tapasztalatra tett szert az ingatlan- és a vezeték nélküli hálózatok piacán, és több mint 1 milliárd dollár értékű tranzakció lebonyolításában vett részt. Mielőtt az APWireless elnökévé választották, a Wireless Infrastructure Partners LLC. ügyvezető igazgatójaként dolgozott, valamint a Vertical Capital Group társalapítója és tulajdonosa volt (a Vertical Capital Group az RFS Capital LLC. megbízásából fektetett be telekommunikációs eszközökbe). A telekommunikációs iparág pénzügyi oldalához akkor került közelebb, amikor távközlési állomásokba való befektetéssel foglalkozó cégek számára nyitott irodát. Született vállalkozóként Dan számtalan start-up alapításában részt vett, legyen szó ingatlanokkal, hitelezéssel, felvásárlással vagy befektetésekkel foglalkozó cégekről. Már egészen fiatalon létrehozta a U.S. Home Inc-t, ami a második legnagyobb jelzáloghitelekkel foglalkozó brókercég vezető leányvállalata lett. Dan a Minnesota State University és a San Diego University hallgatója volt.

Andrew K. Wood, Ügyvezető alelnök

Andy több mint 21 éve dolgozik vezetőként az ingatlan- és a vezeték nélküli hálózatok piacán. Az APWireless ügyvezető alelnöki posztja előtt a Wireless Infrastracture Partners ügyvezető igazgatójaként dolgozott, valamint a Vertical Capital Group társalapítója és tulajdonosa volt. A távközlési iparághoz akkor került közelebb, amikor a legnagyobb amerikai szolgáltatók megbízasából tanácsadóként dolgozott egy vezető telekommunikációs vállalatnál. Az ingatlanpiacon, valamint a jelzáloghitelekkel és kereskedelmi bérbeadással foglalkozó cégeknél szerzett tapasztalatainak köszönhetően számos innovatív távközlési befektetési stratégia kidolgozásában vett részt. Andy a San Diego Gaslamp City Square igazgatói tanácsának is oszlopos tagja volt, BA-diplomájat pedig a San Diego State University-n szerezte pénzügy és üzleti adminisztráció szakon.

Thomas Evans, Ügyvezető Alelnök, Európa

Tom 2011-ben csatlakozott az APWirelesshez, ezáltal kiterjesztettük, ezt az amerikában már sikeresen működő üzletet az Egyesült Királyságra is. Az Egyesült Királyság sikeres bevezetése után Tom az APWireless írországi nyitásán dolgozott, újabban pedig aktív szerepet játszik a nyugat és kelet európai leányvállalatok irányításában. Korábban, Tom 15 évet töltött távközlési bázisállomások akvirálásával és ingatlankezeléssel az Egyesült Királyság piacán. Mielőtt csatlakozott az APWirelesshez egy bázisállomásokkal foglalkozó akvizíciós vállalatban dolgozott mint Országos Akviziciós és Tervezési Menedzser. Tom elsődleges feladata irányítani és fejleszteni az Egyesült Királyságban, Írországban, Németroszágban, Hollandiában, Magyarországon és Romániában található vállalatokat.

Roula Heleiwa, Üzemeltetési vezető

Roula több mint 25 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik mint Üzemeltetési és Pénzügyi vezető. Mielőtt csatlakozott az APWirelesshez 15 évet töltött A Ritz-Carlton Hotel Company alkalmazásában, ahol részt vett a világ első luxusszálloda brand kialakításában. Az ezt követő időszakot a Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Utazások kiskereskedelmével foglalkozó részlegén töltötte több mint 85 luxus márka pénzügyi és értékesítési vezetőjeként, valamint közreműködött a multi-milliárd dolláros terjeszkedésben a Hawaii szigeteken. Jelenleg Pénzügyi Igazgatóként dolgozik egy magántulajdonú ingatlanok és kereskedelmi tulajdonok irányításával foglalkozó cégnél San Diegoban amelyhez több mint 4000 ingatlan értékesítése, akvirálása és újrafinanszírozása köthető. Roula a mesterdiplomáját Nemzetközi Üzletkötés és Pénzügy szakon szerezte, valamint anyanyelvi szinten beszél négy nyelvet.

Ryan McGee, Pénzügyi Alelnök

Ryan pénzügyi szakértőként több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mielőtt kinevezték az APWireless pénzügyi alelnökévé, vállalati felülvizsgálóként dolgozott az APWirelessnél. Korábban tanácsadói, biztosítói és könyvvizsgálói feladatokat látott el az Ernst and Youngnál, a Szilícium-völgyi LLP-nél pedig a technológiai szektorra specializálódott. Diplomáját könyvelés, valamint pénzügyi és üzleti ügyvitel szakokon szerezte a Cal Poly-n.

Chris Jager, Alelnök, Technológia

Chris több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik a számítástechnika szakterületen. Mielőtt a Technológia osztály alelnökévé vált, Chris az APWireless Információs Rendszerek részlegének igazgatója volt. Mint a Technológiai osztály alelnöke világszerte felelős a Számítástechnikai és az Információs Rendszerek részlegekért. Mindezek mellett részt vesz az APWireless E-marketing programjának előkészítésében. Mielőtt Chris 2011-ben csatlakozott a céghez, a Royal Dutch Shellnél dolgozott, ahol az Ellátásilánc-menedzsmentre specializálódott. Diplomáját Számítástechnika szakon, mesterdiplomáját pedig Információs Tudományok szakon, a University of Twente, holland egyetemen szerezte.