A csapatunk

Az APWireless vezetősége már az 1990-es évek vége óta aktívan részt vesz a vezeték nélküli hálózatok infrastruktúrájának finanszírozásában. Az elmúlt 22 évben megközelítőleg 4 milliárd dollárnyi eszközfinanszírozásban voltunk érdekeltek, beleértve több ezer bázisállomás bérleti jogának megvásárlását.

Pannon Antenna csapat

Ferencz Sándor

Ügyvezető igazgató Pannon Antenna Kft.

Sándor 12 éve foglalkozik mobil távközlési hálózatokkal. Magyországon részt vett több nagy mobil távközlési modernizációs projektben. Norvégiában és Svédországban eltöltött évei során állomások tervezésével, fejlesztésével és bővítésével gyarapította tapasztalatait. A Pannon Antenna megalakulásától fontos csapattagja a Magyarországi operációnak, és 2019-től mint a cég ügyvezető igazgatója személyesen felügyeli a tranzakciók gördülékenységét. Elhivatottan hiszi, hogy egy üzlet akkor sikeres, ha mindegyik fél elégedetten távozik a tárgyaló asztaltól.

Nemzetközi Vezetők

Daniel J. Hasselman

Társ-vezérigazgató

Dan több mint 19 éves vezetői tapasztalatra tett szert az ingatlan- és a vezeték nélküli hálózatok piacán, és több mint 1 milliárd dollár értékű tranzakció lebonyolításában vett részt. Mielőtt az APWireless elnökévé választották, a Wireless Infrastructure Partners LLC. ügyvezető igazgatójaként dolgozott, valamint a Vertical Capital Group társalapítója és tulajdonosa volt (a Vertical Capital Group az RFS Capital LLC. megbízásából fektetett be telekommunikációs eszközökbe). A telekommunikációs iparág pénzügyi oldalához akkor került közelebb, amikor távközlési állomásokba való befektetéssel foglalkozó cégek számára nyitott irodát. Született vállalkozóként Dan számtalan start-up alapításában részt vett, legyen szó ingatlanokkal, hitelezéssel, felvásárlással vagy befektetésekkel foglalkozó cégekről. Már egészen fiatalon létrehozta a U.S. Home Inc-t, ami a második legnagyobb jelzáloghitelekkel foglalkozó brókercég vezető leányvállalata lett. Dan a Minnesota State University és a San Diego University hallgatója volt.

Scott E. Langeland

Társ-vezérigazgató

Scott irányítja az APWireless jogi és üzemeltetési részlegét, illetve 14 országban tölt be kulcsfontosságú szerepet a cégek működésében. Cum Laude diplomát szerzett a Thomas Jefferson Jogi Egyetemen. Hétéves jogi tapasztalattal rendelkezik a strukturált pénzügyek, a kereskedelmi ingatlanok, a polgárjogi perek, a tárgyalás előtti kutatások és indítványok készítése, a beadványok előkészítése és általános tárgyalás előkészítés területén. Mielőtt csatlakozott az APWireless csapatához, Scott James T. Bentson jogi cégénél dolgozott. Jogi diplomája mellett Scott közgazdászként végzett a University of Utah egyetemen.

Andrew K. Wood

Managing Director

Andy több mint 21 éve dolgozik vezetőként az ingatlan- és a vezeték nélküli hálózatok piacán. Az APWireless ügyvezető alelnöki posztja előtt a Wireless Infrastracture Partners ügyvezető igazgatójaként dolgozott, valamint a Vertical Capital Group társalapítója és tulajdonosa volt. A távközlési iparághoz akkor került közelebb, amikor a legnagyobb amerikai szolgáltatók megbízasából tanácsadóként dolgozott egy vezető telekommunikációs vállalatnál. Az ingatlanpiacon, valamint a jelzáloghitelekkel és kereskedelmi bérbeadással foglalkozó cégeknél szerzett tapasztalatainak köszönhetően számos innovatív távközlési befektetési stratégia kidolgozásában vett részt. Andy a San Diego Gaslamp City Square igazgatói tanácsának is oszlopos tagja volt, BA-diplomájat pedig a San Diego State University-n szerezte pénzügy és üzleti adminisztráció szakon.

Thomas Evans

Globális Eszközkezelő Menedzsment Ügyvezető Alelnöke

Tom 2011-ben csatlakozott az APWirelesshez, ezáltal kiterjesztettük, ezt az amerikában már sikeresen működő üzletet az Egyesült Királyságra is. Az Egyesült Királyság sikeres bevezetése után Tom az APWireless írországi, valamint további európai üzletek nyitásán dolgozott, beleértve Hollandiát, Belgiumot és Magyarországot. Korábban, Tom 15 évet töltött távközlési bázisállomások akvirálásával és ingatlankezeléssel az Egyesült Királyság piacán. Mielőtt csatlakozott az APWirelesshez egy bázisállomásokkal foglalkozó akvizíciós vállalatban dolgozott mint Országos Akviziciós és Tervezési Menedzser. Jelenleg az eszközkezelési menedzsmentben vállal aktív szerepet, mely során elsődleges feladatai közé tartozik globális szinten kezelni és fejleszteni a több mint 8.000 szerződésből álló APWireless Portfoliót.

Chris Jager

Alelnök, Technológia

Chris több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik a számítástechnika szakterületen. Mielőtt a Technológia osztály alelnökévé vált, Chris az APWireless Információs Rendszerek részlegének igazgatója volt. Mint a Technológiai osztály alelnöke világszerte felelős a Számítástechnikai és az Információs Rendszerek részlegekért. Mindezek mellett részt vesz az APWireless E-marketing programjának előkészítésében. Mielőtt Chris 2011-ben csatlakozott a céghez, a Royal Dutch Shellnél dolgozott, ahol az Ellátásilánc-menedzsmentre specializálódott. Diplomáját Számítástechnika szakon, mesterdiplomáját pedig Információs Tudományok szakon, a University of Twente, holland egyetemen szerezte.