Miért Fontos?

Bázisállomás-tulajdonosként pontosan tudja, mekkora bevételt jelent a terület bérbeadása – jogosan teszi fel a kérdést, miért adná el a bérleti jogot? A válasz az, hogy a bérleti jog átruházásával és az egyszeri, nagy összegű kifizetéssel lehetősége nyílik arra, hogy átvegye az irányitást a bevételi forrása felett. Így egy megbízhatóbb és kifizetődőbb konstrukcióba léphet, mint korábban.

Érezze magát biztonságban!

A vezeték nélküli hálózatok kiépítése és menedzselése egy összetett és állandóan változó üzletág: bár folyamatosan épülnek újabb és újabb állomások, ezzel párhuzamosan számos régi állomás megszűnik, bevétel nélkül hagyva a területek tulajdonosait. A bázisállomás bérleti jogának megvásárlása, az úgynevezett előtörlesztés azonban megszünteti a piaci változásokkal járó pénzügyi kockázatot.

Vegye át az irányítást!

A bérleti jog eladásával érvényesíteni tudja a bázisállomás és a bérleti szerződés valódi értékét, anélkül, hogy egy külső mobilszolgáltatótól vagy egyéb piaci és technológiai koczkázatoktól függene.

Keressen többet!

Az egyösszegű kifizetésnek köszönhetően sokkal okosabban és biztonságobban tudja felhasználni a bázisállomás nyújtotta előnyöket: legyen szó egy új vállalkozásról, hosszú távú befektetésről vagy egy álomnyaralásról, messze felülmúlja a korábbi szerződés és bérleti díj adta lehetőségeket.

Miért Fontos? was last updated September 14th, 2017 by Pannon Antenna