Előnyök

Ön pontosan tudja, mekkora bevételt jelent területének bérbeadása. Jogosan teszi fel a kérdést, miért adná el a bérbeadási jogot? A válasz az, hogy a bérbeadási jog átruházásával és az egyszeri, nagy összegű kifizetéssel lehetősége nyílik arra, hogy átvegye az irányitást a bevételi forrása felett. Így egy megbízhatóbb és kifizetődőbb konstrukcióba léphet, mint korábban.

Érezze magát biztonságban!

A vezeték nélküli hálózatok kiépítése és menedzselése egy összetett és állandóan változó üzletág: bár folyamatosan épülnek újabb és újabb állomások, ezzel párhuzamosan számos régi állomás megszűnik, bevétel nélkül hagyva a területek tulajdonosait. A bázisállomás bérbeadási jogának megvásárlása azonban megszünteti a piaci változásokkal járó pénzügyi kockázatot.

Vegye át az irányítást!

A bérbeadási jog eladásával érvényesíteni tudja a bázisállomás és a bérleti szerződés valódi értékét, anélkül, hogy egy külső mobilszolgáltatótól vagy egyéb piaci és technológiai kockázatoktól függene.

Keressen többet!

Az egyösszegű kifizetésnek köszönhetően sokkal okosabban és biztonságosabban tudja felhasználni a bázisállomás nyújtotta előnyöket, legyen szó egy új vállalkozásról, hosszú távú befektetésről vagy egy álomnyaralásról, messze felülmúlja a korábbi szerződés és bérleti díj adta lehetőségeket.

“Úgy ítéltem meg, hogy szükségünk lehet erre a pénzre amit a Pannon Antenna a részünkre biztosít a bérleti díj fejében, mert belekezdtünk egy nagy beruházásba, éppen a bázisállomást befogadó torony renoválásába.”

– Katona Gyula, esperes-lelkipásztor