Videó ajánlások

“Az ajánlat tetszett. Tényleg egy korrekt ár volt, ami a mai világban nem mindennapos.”
- Kanász János – Surd Polgármestere

“Mindenkinek tudom ajánlani, hogy ha döntés előtt áll minél hamarabb hozza meg és ajánlanám a Pannon Antenna Kft. egész gárdáját.”
- Sztrik Gaborne

“Nagyon kellemes érzésekkel gondolok vissza, tulajdonképpen minden amit szerettem volna a szerződésben elérni megvalósult, az aláírás is zökkenőmentesen ment és az első részletet is határidőre kifizették. Én csak ajánlani tudom másoknak is, hogy a bizonytalan hosszú távú bérleti szerződést váltsák ki egy ilyen rövid idő alatt fizető nagyobb összegű szerződésre, nagyon sok bosszúságtól megkímélhetik magukat.”
- Nagy Péter – Tejút Kft.

“Úgy ítéltem meg, hogy szükségünk lehet erre a pénzre amit a Pannon Antenna a részünkre biztosít a bérleti díj fejében, mert belekezdtünk egy nagy beruházásba, éppen a bázisállomást befogadó torony renoválásába.”
- Katona Gyula, esperes-lelkipásztor

“Amennyiben valakinek gyorsan szüksége van pénzre, akkor ez egy jó, korrekt megoldás.”
- Angyalosi Sándor

“Az üzleti kapcsolatra jó érzéssel gondolok vissza, mert minden a megbeszéltek szerint és olajozottan működött,
másoknak is jó szívvel ajánlanám a Pannon Antennát, mert egy megbízható cégről van szó.”
- Bohács Gábor

“Nagyon pozitív volt az egész folyamat, részint ugye a Pannon Antenna munkatársával a kapcsolat és az egész ügymenet nagyon pozitív és kedvező volt, tehát azt hiszem ez mindenki számára csak ajánlható.”
- Bencze Márton – Beniton Kft.

"Szerintem korrekt volt az ügymenet, a lezárás is. Mint minden üzleti tárgyalásnál nekem is voltak elképzeléseim és a Pannon Antennának is, ezeket lassan - lassan közelítettük egymáshoz, de a végén amikor megegyeztünk , akkor utána már gyorsan ment a lezárás.”
- Tóth László – Zatol Frucht Kft.

“Mivel részt vettem egy ilyen megállapodásnak a megvalósulásában, bátran ajánlom más közös képviselő társaimnak is a Pannon Antennának ezt az ajánlatát. Járják körül és megfelelő előkészítés után, nyugodt szívvel vigyék a tulajdonostársak elé.”
– Iván János – Közös Képviselő