Ügyfeleink

Vaja Város Önkormányzat

E-mail-ben, bázisállomásunk bérbeadási joga miatt keresett meg a Pannon Antenna bennünket.

Nagyon jó lehetőségnek véltük, mert önkormányzatunk egyéb beruházásainak megvalósításához szükségszerű volt egyéb forrásokat keresni. Önkormányzatunk Képviselő-testülete nagyon kedvezőnek ítélte a vételi ajánlatot. Ajánlom a konstrukciót. Az adminisztráció és az adásvétel előkészítése nagyon gyorsan, zökkenőmentesen zajlott.

Tisza Sándor Polgármester, Vaja


Kémes Községi Önkormányzat

Kémes Községi Önkormányzat és a Pannon Antenna Kft. között lezajlott adás-vétel kapcsán szeretném kifejezni köszönetemet.

Kollégájuk, Sándor vette fel velem a kapcsolatot annak okán, hogy a településen működő, bérleti szerződéssel terhelt adótornyot megvásárolná a cég. Az adásvételt tekintve, hogy önkormányzatról van szó, minden szabályt betartva egy kicsit több időt vett igénybe, de Sándor és a cég mindenben maximálisan partnerünk volt. Minden kérdést, akadályt a lehető legszabályosabban és leggyorsabban igyekeztek megválaszolni, megoldani. A szerződéskötést követően a vételár kifizetése a vállaltak szerint egy összegben pár napon belül rendezésre került.

Szolykóné Pfeifer Gabriella polgármester, Kémes


Harsányi József

Hetvehelyen az ingatlanomon közel 20 éve épített antenna tornyot az egyik mobil szolgáltató. A Pannon Antenna Kft. megkeresett azzal, hogy megvásárolnák a bázisállomást magába foglaló földterületet. Az árajánlatuk elfogadása és a pénz kifizetése között még egy hónap sem telt el, az adásvétel gyorsan és pontosan, a megbeszéltek szerint zajlott. A kapott adómentes vételárat gyermekeim bankhitelének a végtörlesztésére fordítom. Csak ajánlani tudom mások számára is a Pannon Antenna által nyújtott lehetőség elfogadását, a garantált egyösszegű kifizetés jobban segíti céljaink elérését, mint a bizonytalan éves bérleti díj, melyet még adólevonás is terhel.

Harsányi József, Hetvehely


Sztrik Gáborné

A Pannon Antenna Kft. nevében Béres Linda vette fel velem a kapcsolatot, aki egy nagyon intelligens hölgy, ő vele kezdtem a bérleti szerződésemről beszélgetni, nagyon tetszett a lehetőség, de sokáig nem tudtam eldönteni, hogy éljek-e vele.

Az egész ügymenetet, az ajánlatadást és a tájékoztatást is nagyon korrektnek tartottam. Amiatt döntöttem, hogy üzletet kötök a Pannon Antennával, mert házvásárlás előtt álltam és ezért pont jókor jött a megkeresés, erre is fogom fordítani a kapott összeget.

A személyes találkozó is nagyon kellemes volt és nagyon korrektnek tartom ezt a céget, jó szívvel tudom ajánlani másoknak is, akik ezen gondolkodnak még.

Sztrik Gáborné, Forró


Zatol-Frucht Kft.

Először telefonon keresett fel kolléganőjük, Béres Linda, aki tájékoztatott erről az előre fizetési lehetőségről.

Amikor hallottam, gondoltam, hogy ez jó lehet, csak hát több pénzt szerettem volna, de végül megegyeztünk, úgy gondoltam jó lesz ez mégis, hogy befejezzem a telepen a vállalkozásom rendezését. Gyümölcs feldolgozással foglalkozunk, de nemsokára nyugdíjba megyek és nem akarok már ezzel foglalkozni hosszútávon.

Linda is nagyon kedves volt és kitartó, hogy sikerüljön lezárni az ügyletet. Minden jót kívánok munkájukhoz a jövőbben!

Tóth László, Kisvarsány


Bohács Gábor

Köszönöm szépen a hosszú, de végül eredményes együttműködést az elmút években. Telefonon keresett meg kolléganőjük, Béres Linda, aki tájékoztatott a bérleti szerződési jogok eladásával kapscolatban.

Vállalkozóként felkeltette érdeklődésemet ez az egyösszegű előre fizetés, mivel többet tudok kihozni belőle néhány év alatt, mintha bizonytalan ideig kapnám az alacsonyabb bérleti díjakat. A telekommunikációs és technológiai változásokra sincs rálátásom, úgy gondolom, mindenki csinálja azt amihez ért. Budapesti irodájukban személyesen is tárgyaltam Lindával, aki végig nagyon hozzáértően, profin kezelte az egész ügymenetet, küzdött a földhivatalokkal. A helyi bürokrácia mindent megtett, hogy ne tujduk megvalósítani a közös együttműködést, azt hittem az egészből nem lesz semmi, de Linda tartotta bennem a lelket és a végén, tavaly év végén sikerült aláírnunk, és az összeget is megkaptuk. Saját vállalkozásomban fogom felhasználni, újabb beruházások és befektetések céljából.

Mindenkinek tudom ajánlani ezt a lehetőséget, akik szeretik saját kézben tartani a vagyonukat. Minden jót kívánok a cégnek a jövőbeni munkájukhoz, és becsüljék meg kolléganőjüket, mert nehéz ilyen jó és megbízható munkaerőt találni manapság.

Bohács Gábor, Kecskemét


Tejút Kft.

Telefonos megkeresés révén kerültem kapcsolatba a Pannon Antenna Kft-vel. Amikor először hallottam a Pannon Antenna előrefizetési lehetőségéről úgy gondoltam, hogy alaposan meg kell néznem, hogy milyen rejtett trükk lehet benne. Elfogadtam az ajánlatukat, mert az ügyintézőjük, Béres Linda meggyőzött, hogy nincs ebben semmi átverés és komoly az ajánlat. A szolgáltatóval már untam a huzakodást a bérleti díj fizetés ügyben. Kolléganőjüknek sokat köszönhetnek az üzlet létrejöttét tekintve, nagyon kitartó volt és pozitív kisugárzásával, érveivel eloszlatta a kételyeimet a tekintetben, hogy ez nem csak valami lehúzós történet lesz. Pedig korábban, más cégekkel voltak már negatív tapasztalataim, főleg energetikai vonalon. Nincs semmilyen tervem a Pannon Antenna által fizetett összeg elköltésével kapcsolatban. Valószinűleg befolyik a többi éves árbevétel közé és a következő két évben javítja a likviditásunkat, ami amúgy sem rossz. Már ajánlottam is a Pannon Antenna előrefizetési konstrukcióját más bérbeadóknak.

Nagy Péter, Kesztölc


Kőbán Tamás

A Pannon Antenna Kft. megkeresésére tárgyalások kezdődtek arról, hogy a lakóingatlanom területén üzemelő három távközlési bázisállomás bérbeadási jogosultságát milyen feltételekkel vásárolnák meg tőlem. Megállapodásunk után, a szükséges földhivatali munkák elvégzését követően, 2018 októberében írtuk alá a haszonélvezeti és a főbérleti szerződéseket. A kapott pénzt a banki hitelem végtörlesztésére és az autószerelő vállalkozásom fejlesztésére fordítom.

Jó szívvel tudom ajánlani mások számára is ezt a különleges üzleti lehetőséget, a Pannon Antenna Kft-ben, valamint Pflum Attila akvizíciós és műszaki vezetőben egy korrekt és megbízható üzleti partnert ismertem meg.

Kőbán Tamás, Sümeg


Kukoda Károly

Telefonon vette fel velem a kapcsolatot a Pannon Antenna Kft. Béres Linda ismertette a piaci változások alakulását és jelezte a cég vételi szándékát. Tetszett a lehetőség, mivel a mai világban semmi nem biztos, legfeljebb egy aláírt szerződés, és a bizonytalan bérleti díj helyett kézbe kapott vételár. Azért fogadtam el az ajánlatukat, mert a földterület, melyen a torony van szinte eladhatatlan volt a torony miatt. Sajnos a földhivatal nem volt partner, a föld megosztásában. Az átfutási idő így is januártól augusztus végéig húzódott, mire a szerződést alá lehetett írni.

Kukoda Károly, Szápár


Beniton Kft.

Kapcsolatunk a Pannon Antennával egy internetes megkereséssel kezdődött. Soha nem hallottam még a bérleti díj előrefizetési lehetőségről, de miután Béres Linda és Pflum Attila kimerítően és korrekten tájékoztatta a közgyűlés résztvevőit, elfogadtuk az ajánlatukat. A továbbiakban Béres Lindával tartottuk a kapcsolatot, aki a teljes folyamat során példamutató és segítőkész volt. Gratulálok hozzá, bízom benne, hogy sokáig megbecsült munkatársuk lesz!
A kifizetett pénzt a társasház határozata alapján a társasház felújítására használjuk fel. A Pannon Antennával való kapcsolat, munkatársaik korrekt, segítőkész, a folyamatot gondosan végigkísérő, minden kérdésre kimerítő, pontos korrekt válaszadás alapján szívesen ajánlanám más magyarországi bérbeadónak is az előrefizetési konstrukciót.

Bencze Márton, Budapest


Varga Imre

Ha jól emlékszem először telefonon keresett meg a Pannon Antenna Kft. Azt gondoltam biztosan valamilyen átverés, először kételkedtem, de az ügyintézővel, Béres Lindával folytatott együttműködés, a problémákhoz való hozzáállása és a kérdéseimre adott válaszok idővel meggyőztek, elhittem a lehetőséget. Köszönet érte! Ajánlanám minden bázisállomás tulajdonosnak.

Varga Imre, Biharugra


Németh Rita

Egy telefonhívással kezdődött a kapcsolat a cég és köztem, mint tulajdonossal. Ritkán szoktam üzleti ajánlatokról telefonban egyeztetni, azonban a kulturált megszólítás, és az írásbeli tájékoztatás azonnali felajánlása miatt érdeklődtem tovább.

Először bizonytalan voltam, hogy egy kecsegtető ismeretlen féltől induló szerződéskötést, biztosan fizetéssel záruló üzlet követi-e. A bemutatkozó anyag biztosított arról, hogy minden információt megtudhatok az üzletkötést megelőzően a garanciák vonatkozásában is.

A Pannon Antenna képviseletében eljáró munkatársak mindvégig precízek, segítőkészek és együttműködőek voltak. Pontosan tartották a határidőket, és egyéni kéréseimet a jogszabályi feltételek keretein belül teljesítették. Végig nagyon emberi és közvetlen volt a kapcsolat a sikeres üzlet véglegesítése érdekében. Köszönettel tartozom, és öröm volt együtt dolgozni a cél elérése érdekében. Közösen örülhetünk az üzlet megvalósításának.

Bátran merem ajánlani a céget közös üzletek megvalósítása érdekében. Biztosan tanácsot tudnak adni, hogy az adott tulajdonosnak előnyös lehet-e a konstrukció.

Németh Rita, Bakonyjákó


Nagy Sándor

Levélben keresett meg a Pannon Antenna Kft. Először azt gondoltam, hogy az előrefizetési lehetőség egy átverés, majd miután meggyőződtem róla, hogy ténylegesen működik, akkor azt gondoltam, hogy egy rendkívül alacsony ajánlatot fognak adni. Miután megkaptam az ajánlatukat, átgondoltam a bérleti szerződésből várható bevételemet, valamint a szolgáltató esetleges szerződés felmondását és úgy döntöttem, hogy a bizonytalan helyett a biztos bevételt választom. Ezen felül számoltam a várható infláció növekedéssel is.

A Pannon Antenna által kifizetett pénz egy részét utazásra fordítom, valamint segítek a lányomnak az építkezésben.

Feltétlenül ajánlom más bérbeadóknak is, hogy az általam írt megfontolások alapján hozzák meg döntésüket és szinte biztos vagyok abban, hogy előnyösnek fogják találni a konstrukciót. Másrészt a Pannon Antenna munkatársai nagyon korrektek és konstruktívak, a cég nagyon megbízható.

Nagy Sándor, Csömör


Kakrikné Udvari Ilona

A kertem végében több mint 20 évvel ezelőtt épült egy antennatorony, a földem használatáért éves bérleti díjat kapok a Telenortól. Amikor megkeresett a Pannon Antenna azzal a lehetőséggel, hogy az adóállomás területére haszonélvezeti szerződést kötnének velem, akkor elhatároztam, hogy élek a felkínált lehetőséggel és eladom a szerződésem bérbeadási jogát.

A Pannon Antenna saját költségére intézett mindent, a földhivatali ügyintézés kicsit elhúzódott, de minden a tervezett módon történt. Az egy összegben kifizetett, számomra adómentes pénzt jobban fel tudom használni, mint az éves bérleti díjat, amiből még adót is levonnak és amely akár le is csökkenhet, vagy akár meg is szűnhet a jövőben.

Kakrikné Udvari Ilona, Zákány


Nagy-György János

Nagy-György János a nevem és Hódmezővásárhelyen vagyok mezőgazdasági vállalkozó. A Pannon Antenna ajánlatot tett arra, hogy megvásárolná tőlem azt a föld részt, amin a távközlési szolgáltató tornyos bázisállmása üzemel. Az ingatlan kialakítása, adásvételre előkészítése hosszú ideig tartott, de közösen megoldottuk a felmerülő problémákat.

Külön köszönet illeti Pflum Attila akvizíciós és műszaki vezető áldozatos munkáját, a segítsége nélkül nem sikerült volna időben, még a tavaszi mezőgazdasági munkák megkezdése előtt megkötnünk ezt az üzletet. A kapott vételárat egy új mezőgazdasági gép vásárlására fordítom, az áltata megtermelt éves haszon jóval több lesz, mint a kapott bérleti díj.

Mindenkinek ajánlom a bérleti jog Pannon Antenna részére történő eladását, aki nem akar függeni a bevételeit tekintve a szolgáltatótól, a most megkapott nagy összegű kifizetés nagyobb biztonságot ad számomra, mint a jövőben bizonytalan ideig befolyó éves bérleti díj.

Nagy-György János, Hódmezővásárhely


Németh Lilla

A Pannon Antenna megkeresését követően elhatároztam, hogy elfogadom a felajánlott lehetőséget, mely szerint értékesítem a mobil szolgáltatóval kötött szerződésem bérbeadási jogát. A haszonélvezethez a földterület jogi leválasztása gyorsan megtörtént, a Pannon Antenna folyamatosan tájékoztatott minden lépésről. Pflum Attila ügyintézése és segítsége, szaktudása és kedvessége felbecsülhetetlen!

Németh Lilla, Győrtelek


Szabó Károly

Amikor először megkaptam a Pannon Antenna Investmens üzleti levelét, nem igazán érdekelt a dolog. Aztán több jel is arra mutatott, hogy ez a „piac” átalakulóban van, aminek akár vesztese is lehetek. És újabb ingatlanvásárlást is fontolgattam, amihez jól jött a haszonbérleti jog alapításából eredő pénzösszeg.

Amikor belevágtam voltak kételyeim, de nagyon kellemesen csalódtam. Béres Lindától minden segítséget megkaptam és külön köszönöm, hogy szabadsága alatt is mindent elintézett. Szerződésmódosítási kérelmeimről érdemben tárgyalhattunk és végül a személyes találkozásunkkor szimpatikus, felkészült tárgyalófelekkel szembesültem.

Számomra az volt a legkellemesebb meglepetés, hogy mivel a szerződést amerikai féllel kellett megkötni szaktolmácsról is gondoskodtam, erre kiderült, hogy Mr. Metz személyében magyarul remekül beszélő, kommunikatív partnerrel találkoztam, akivel mindenféle témáról jól lehetett beszélgetni. Szinte sajnálom is, hogy az üzleti kapcsolatunk befejeződött!

Szabó Károly, Berettyóújfalu


Békési Református Egyházközség

Amikor a Pannon Antenna először megkeresett bennünket, még nem gondoltam, hogy később ez milyen nagy segítség lesz a számunkra. A bérleti jog értékesítésének gondolata addig fel sem vetődött bennünk, ám a részletek megismerése után felkeltette az érdeklődésünket. A minden részletre kiterjedő, többfordulós tárgyalás eredményeként jött létre 2018 elején a szerződés megkötése, ami korrekten, a kölcsönös érdekek figyelembe vételével zajlott le. A kapcsolattartó, Kolosai Balázs praktikusan gondolkodó, rugalmas, szakmailag kitűnően felkészült, kérdéseinkre, problémáinkra gyorsan reagáló és mindvégig korrekt tárgyaló partner volt.

A bérleti jog értékesítéséből befolyt első összeg nagy segítség volt az éppen befejezett templomtorony és tűzfigyelő erkély több tízmilliós felújítási munkálatai végszámlájának kifizetéséhez. Mindezek alapján a Pannon Antenna bátran ajánljuk leendő partnereinek.

Katona Gyula, esperes-lelkipásztor, Békés


Forinvel Kft.

A Pannon Antenna megkereste társasházunkat a tetőn lévő antenna alatti terület főbérlői jogainak megvásárlásával. Átnézve az ajánlatukat, a lakók megszavazták annak eladását. A pénz nagyon jól jött a háznak, hitel felvétele nélkül fel tudjuk újítani a liftet. Bátran ajánlom minden olyan társasháznak, ahol található telekommunikációs albérlő.

Az ott dolgozó kollégák felkészületen és korrekten tájékoztattak minden egyes egyeztetés alkalmával. További sikeres működést kívánok!

Forray Antónia, Budapest


Társasházkezelő, Jászberény

Köszönjük a gyors segítséget és az ajánlatkészítést a társasház számára! Pont a legjobbkor keresett meg Linda bennünket, mert egy nagyobb felújítás előtt álltunk. Hitelt akartunk felvenni, de az ajánlat összegével és a ház megtakarításának egy részével sikerült végül hitel nélkül megvalósítani a ház hőszigetelésének felújítását. Ne ijedjenek meg a szerződés terjedelmétől és kétnyelvűségétől. Alaposan elolvasva is korrektnek tűnt a tulajdonosok számára is a szerződési feltétel.

Tudom ajánlani más társasházaknak és közös képviselőknek is ezt a megoldást, amit a bérleti szerződések jogainak az eladásával nyerni tudnak. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holapra!

További sok sikert és jó munkát kívánok!

Darázs Melinda, Közös Képvselő, Jászberény


Rózsakert Társasház

A Pannon Antenna megkeresett bennünket ajánlatával, miszerint megvásárolná egy összegben az antenna bérleti szerződési jogainkat. Tekintettel arra, hogy a szolgáltatók az utóbbi években többször megpróbálták csökkenteni a bérleti díjainkat, illetve van olyan, aki a bázisállomás megszüntetését is szorgalmazza, ezért átgondolva a lehetőségeket úgy döntöttünk, hogy a társasház számára sokkal jobb, ha a biztos nagy összeget választja, a bizonytalanabb ideig folyósított éves bérleti díjjal szemben. Az előttünk álló felújításokra költjük az így kapott bevételt, két elavult lift, az elkorhadt erkélykorlátok és a fűtési csövek cseréjére, illetve még tartalékképzésre is tudunk fordítani, ezért még jó ideig nem kell megemelni a közös költséget.

Minden társasház számára tudom ajánlani ezt a megoldást, főleg ha felújítások előtt állnak, a tartalékok felélése vagy hitelfelvétel helyett. Külön köszönet Béres Lindának, aki igyekezett minden kérdésünkre választ adni, gyorsan és pontosan végezte munkáját. A Pannon Antenna részéről az előkészítés, az ügymenet és a fizetés is korrektül történt.

Szívesen állok rendelkezésre más kollégák, vagyis közös képviselő társaim számára, akik még gondolkodnak azon, hogy miért érné meg a társasházuknak átadni ezen jogaikat. Elérhetőségem a cég ügyfélszolgálatán rendelkezésükre áll.

Iván János, Közös Képviselő, Budapest


Zentai Péter és Rahimkulov Ruszlán Megdetovics

Kedves Bázisállomás szerződéssel rendelkező Tulajdonosok!
Nemrég vettük meg Budapesten a Fákyla-klub épületét, melynek a tetején elhelyezkedő antenna bérleti szerződésének a menedzselését átadtuk a Pannon Antenna részére.
A teljes épület felújítása és megújítása szerepel a céljaink között, hogy a Fákyla-klub újra eredeti fényében ragyogjon. Ehhez a nagy volumenű beruházáshoz használjuk fel a Pannon Antennától kapott összeget.
Béres Linda volt a tanácsadónk, aki nagyon készségesen és hozzáértő módon mindig a rendelkezésünkre állt, gyorsan és hatékonyan vezette le az egész ügymenetet. Jó szívvel ajánljuk őt és reméljük, hogy egyre több olyan ingatlanunk lesz, amin bázisállomások vannak, biztosan el fogjuk adni azokét is nekik.

Budapest


Garay János

Garay János vagyok, Tolna megyében egy kis faluban, Mórágyon élek. 2017 szeptemberében kerültem kapcsolatba a Pannon Antenna Investments Kft-vel, akik egy kedvező ajánlatot tettek a földterületemen lévő távközlési torony további bérleti, illetve esetleges más konstrukcióban történő üzemeltetésére. Azóta több telefonbeszélgetés és e-mail váltás volt köztünk. Az itt elhangzott és leírt egyezségek egytől egyig konkrétan megvalósultak. Nagyon korrekt és tisztességes partnert ismertem meg bennük. Rövid két hónap alatt eljutottunk a szerződéskötésig. Minden, az értékesítés során felmerülő költséget viseltek, a szerződés elbírálását követően néhány órán belül a vételár a bankszámlámon volt.

Mórágy


Rózsai Antal és Társai

A Pannon Antenna első megkeresése meglepett bennünket. A bérleti jog telekkel történő értékesítésének gondolata már korábban is felvetődött bennünk, a meglepetés az volt, hogy a vevő jelentkezett elöször nálunk.
Óvatosan, megfontoltan és minden részletre kiterjedő figyelemmel bocsátkoztunk bele a tárgyalásba.
Utólag már mondhatjuk, hogy az aggodalmaink feleslegesek voltak. A szerződés kötés korrekten, a kölcsönös érdekek figyelembe vételével zajlott le.
A kapcsolattartó, Ferencz Sándor praktikusan gondolkodó, rugalmas, gyorsan reagáló és korrekt tárgyaló partner volt.
Mindezek alapján a Pannon Antenna Kft-t bátran ajánljuk leendő partnereinek.


Sebestyén Istvánné

A Pannon Antennával 2017. szeptemberében kötöttem szerződést. A cég munkatársai az első megkereséstől kezdve a szerződés megkötéséig készséggel álltak rendelkezésemre, végig együttműködőek és segítőkészek voltak. Az ügyintézés a véleményem figyelembevételével zajlott, minden felmerülő kérdésemre és aggályomra próbáltak választ adni és megoldást találni. A Pannon Antenna ajánlata biztosabbá tette a bázis állomás bérleti szerződéséből származó bevételemet, így jobban tudok tervezni a pénzemmel a jövőben.


Papp Jánosné & Papp János

Édesanyámmal örököltünk egy földterületet, amin található volt egy 80m magas telekommunnikációs torony. Sajnos mire a földhivatali rendellenességünk rendeződött és tisztázódtak a tulajdonjogi viszonyok, a tornyot elbontotta a szolgáltató.

Ha a Pannon Antenna Kft.-ről sikerül korábban tudomást szereznünk, örömmel vettük volna igénybe a szolgáltatásukat. Szerintünk nagyon szuper dolog, amivel ők foglalkoznak és ahogy segítenek a bázisállomás tulajdonosoknak. A bérleti díj előtörlesztés egy tökéletes megoldás lett volna a számunkra nagyobb kiadásaink miatt. Sajnáljuk, hogy nem voltak itt korábban a magyarországi piacon.