Hogyan zajlik a bérleti díj megvásárlása?

A bérleti szerződés megvásárlása egyszerű és gyors folyamat, amely során maximálisan szem előtt tartjuk az Ön érdekeit.

Figyelem

Mielőtt bármilyen ajánlatot készítenénk, időt szánunk arra, hogy megismerjük az Ön szempontjait és célkitűzéseit. Már a kezdetekkor bevonjuk a releváns döntéshozókat az egyeztetési folyamatba, hogy átfogó képet festhessünk a vezeték nélküli hálózatok piacáról és jövőjéről.

Elemzés

Miután rendelkezésünkre bocsátotta a bérleti szerződést, részletesen elemezzük a tartalmát (az Ön célkitűzéseivel párhuzamba állítva). Azonnal értesítjük, ha bármilyen kockázatot vagy rejtett előnyt találunk a szerződésben, és természetesen abban is segítünk, hogyan tudja ezeket a legjobban hasznosítani.

Ajánlatkészítés

A következő találkozáskor egy személyre szabott ajánlattal térünk vissza, szem előtt tartva az Ön igényeit. Sokféle módon lehet felépíteni egy adott szerződést, ezért nem hiszünk a sablonos megoldásokban: minden ügyfelünk számára egyedi ajánlatot készítünk.

Eljárás

Miután megállapodtunk a feltételekben, kellő odafigyeléssel kezeljük a további lépéseket is: összegyűjtünk és átvizsgálunk minden dokumentumot és háttéranyagot, amely a szerződéshez kapcsolódik. A folyamat során a jogi és adminisztratív csapatunk tartja Önnel a kapcsolatot, akik minden lépésről részletesen tájékoztatják.

Kifizetés

Több ezer ajánlatot és bérleti szerződést készítettünk már: az így szerzett tapasztalat és a jól tőkésített pénzügyi hátterünk a biztosíték arra, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban fogunk eljárni az Ön szerződésével kapcsolatban is. A legtöbb esetben 30 napon belül lezajlik a teljes folyamat, és megérkezik az összeg a letéti számlára.

Piac

Végül, de nem utolsósorban a sikeres szerződéskötést követően hosszú távon is szeretnénk kapcsolatban maradni Önnel, amely a szerződés teljes időtartama alatt az előnyét szolgálja.

Lépjen kapcsolatba!
Hogyan zajlik a bérleti díj megvásárlása? was last updated September 14th, 2017 by Pannon Antenna