Kik vagyunk

Az APWireless a Radius Global Infrastructure leányvállalata, és a világ egyik piacvezető befektetési cége, mely mobilhálózati bázisállomások bérbeadási jogának megvásárlásával és hosszú távú menedzselésével foglalkozik.

Mindennapi munkánk során felvesszük a kapcsolatot azon ingatlanok tulajdonosaival, akiknek a területén bázisállomás üzemel, és egy egyszeri nagy összegű kifizetést ajánlunk fel a bérbeadási jog átruházásért. Az APWireless a tulajdonosok mellett a szolgáltatókkal is együttműködik, hogy a hálózatok bővítésével minél magasabb lefedettséget tudjon biztosítani.

Az üzleti modell professzionális, nemzetközi alapokon nyugszik, azonban minden régióban helyi szakemberekkel dolgozunk, a stratégiát pedig az adott ország törvényei, piaci és pénzügyi viszonyai, valamint szokásai figyelembe vételével alakítjuk ki. A szolgáltatók által is támogatott egyedülálló beruházási programunk lehetővé teszi, hogy mind a bérbeadók, mind a szolgáltatók érvényesíteni tudják az érdekeiket, és megvalósíthassák célkitűzéseiket.

0
Kontinensek
0
Országok
0
+
Ügyfeleink
0
+
Bérleti szerződések