Kik Vagyunk

Az APWireless, a világ egyik piacvezető befektetési vállalata, amely mobilhálózati bázisállomások bérleti jogának megvásárlásával és hosszú távú menedzselésével foglalkozik. A céget 2010-ben alapítottuk, San Diegoban. A vállalat jelenlegi portfóliója több ezer bérleti szerződést foglal magában, 20 különböző országban Európában, Ázsiában, Ausztráliában, valamint Észak- és Dél-Amerikában. Munkánkat több mint 600 millió dollárral támogatja az amerikai székhelyű tőkebefektető, az Associated Partners LP and KKR & Co, LP..

A mindennapi munka során kollégáink felveszik a kapcsolatot a bázisállomások tulajdonosaival, és egy nagy összegű, egyszeri kifizetést ajánlunk fel a bérleti jog átruházásért. Az APWireless a tulajdonosok mellett a szolgáltatókkal is együttműködik, hogy a hálózatok bővítésével minél magasabb lefedettséget tudjon biztosítani.

Az üzleti modell professzionális, nemzetközi alapokon nyugszik, azonban minden régióban helyi szakemberekkel dolgozunk, a stratégiát pedig a helyi törvények, piaci és pénzügyi viszonyok, valamint szokások figyelembe vételével alakítjuk ki. A szolgáltatók által is támogatott egyedülálló beruházási programunk lehetővé teszi, hogy mind a bérbeadók, mind a szolgáltatók érvényesíteni tudják az érdeküket, és megvalósíthassák a célkitűzéseiket.

Hol vagyunk jelen?

Kik Vagyunk was last updated October 18th, 2019 by Pannon Antenna