Keressen többet a bázisállomás eladásával!

  • Valaminek a valódi értéke jóval többet jelent, mint egy pénzügyi mutató – csak gondolja végig, mi mindenre tudná felhasználni a bérleti szerződés eladásából származó összeget! Ha van egy kisebb vállalkozása, hogyan tudná fejleszteni ebből? Ha egy non-profit szervezetet működtet, hány új embert tudna elérni a nyereség felhasználásával? Ha nyugdíjas, mennyiben javulna az Ön és a szerettei életszínvonala az egyösszegű kifizetésnek köszönhetően?

 

  • Akár kikéri egy szakértő tanácsát, akár a saját tapasztalatára támaszkodik, számtalan lehetőség van arra, hogy befektesse a pénzét és jelentősen magasabb hozamot érjen el, mint a bázisállomás bérleti szerződés alapján befolyó kisebb összegekből.

 

  • Ahogyan Ön ismeri a saját üzletét, mi is ismerjük a miénket. Ha egy ingatlanvásárlásnál vagy eladásnál ingatlanügynök segítségét kéri, miért ne kérné profik segítséget abban, hogy maximalizálni tudja a bázisállomás bérleti szerződéséből származó bevételét? Legyen szó a valódi piaci érték érvényesítéséről, a szerződés újratárgyalásáról vagy új mobilszolgáltatók bevonásáról, a szakmában megszerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően minden esetben profitálhat az együttműködésből.

"*" indicates required fields

Mennyit ér a bérleti szerződése?

Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy elkészíthessük Önnek a bérleti szerződés ingyenes értékbecslését

Keresztnév*
Max. file size: 12 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.