SAN DIEGO, 2017 Október 31. (Newswire.com) – Az APWireless egyike a világ vezető befektetési vállalatainak a távközlési szektorban. A cég nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett, megvásárolta a 4000. bázisállomás bérbeadási jogát.
Az APWireless 2010-ben kezdte el megvásárolni a bázisállomások bérbeadási jogait az Egyesült Államokban. Azóta a cég terjeszkedett Kanada, Mexikó, Dél-Amerika, Európa, Ázsia és Ausztrália felé. Eddig több mint 500 millió dollárt fektetett bázisállomások bérbeadási jogának megvásárlásába.
“2018 cégünk növekedésének nyolcadik éve lesz.” –mondta Eric Overman, az APWireless vezérigazgatója. “Napjainkban, az APWirelesst világszerte egy erős és megbízható cégként ismerik a bázisállomás tulajdonosok és a távközlési szolgáltatók egyaránt.”
Ahelyett, hogy a távközlés fizikai infrastrukúrájába fektetne, például tornyokat vásárolna, az APWireless a szolgáltatók által a tulajdonosoknak fizetett bérlési díjak jogosultságát veszi meg. A tulajdonos kap egy nagyösszegű kifizetést cserébe a továbbiakban átengedi a bérletidíj beszedési jogát.

További információért látogasson el weboldalunkra: www.apwip.com

Az APWireless-ről

Az APWireless székhelye San Diego, ez az első cég, amely globálisan vásárolja meg a bázisállomások bérbeadási jogát. Ezen felül,területek és tetőantennák bérlésével is foglalkozik világszerte, valamint széleskörű szolgáltatást nyújt a tulajdonosoknak és a távközlési szolgáltatóknak egyaránt. További információért, látogasson el weboldalunkra: www.apwip.com