SAN DIEGO, 2018. december 4. – Az APWireless, a világ piacvezető   mobil telekommunikációs infrastruktúrába befektető vállalata jelenleg egy újabb mérföldkőhöz érkezett, miután megtörtént az ötezredik szerződés megkötése.

2010-ben az APWireless az Egyesült Államokban kezdte meg működését  mobil távközlési szerződésekbe történő befektetéssel. Azóta a vállalat folyamatos bővülésének köszönhetően ma már Kanadában, Mexikóban, Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában is jelen van. A mai napig az APWireless több, mint 600 millió dollárt fektetett bázisállomások bérleti jogának megvásárlásába.

“A 2018- as  év volt az egymást követő nyolcadik olyan év, amikor a cég újabb sikereket ért el és kiváncsian várjuk, hogy mit tartogat számunkra 2019 és az azt követő évek, mert a jövőbe is pozitívan tekintünk, mondta Eric Overman, az APWireless vezérigazgatója. 2018-ban 3 új országgal -Belgium, Franciaország és Portugália- tovább bővítve az eddig  15 országból álló portfoliónkat.”

Világszerte az APWireless nagy hangsúlyt fektet a partnerkapcsolatok fejlesztésére, mind a tulajdonosok, mind pedig a szolgáltatók tekintetében és célunk az, hogy mindenki számára a legmegfelelőbb üzleti megoldást nyújtsuk. Az APWireless a bázisállomások tulajdonosai és a szolgáltatók között teremti meg ezt az üzleti kapcsolatot.  Vállalatunk a bázisállomások tulajdonosainak kínál fel egy egyszeri nagy összegű kifizetést a bérleti jog átruházásért.

Mindemelett az APWireless a bérbeadóknak  és a szolgáltatóknak további pénzügyi előnyöket  is felkínál.

Információk az APWirelessről :

A San Diegoi székhelyű APWireless a világon egyedülálló vállalatként földfelszíni mobilhálózati bázisállomások befektetésével foglalkozik, ezenkívül számos egyéb szolgáltatást is nyújt a tulajdonosoknak és a szolgáltatóknak.

További információkért látogasson el honlapunkra : www.apwip.com