Vételi ajánlatot kapott a bázisállomása bérbeadási jogára? Azon töpreng, vajon okos döntés lenne-e ha elfogadná?A bázisállomások bérletiszerződései megyéről megyére eltérőek lehetnek, de közös bennük, hogy szinte minden esetben hosszú távon térülnek meg. Élhet azzal a lehetőséggel, hogy a bérleti szerződését, egy jelentős összegért megvásároljuk Öntől. A Pannon Antenna egy előrefizetési konstrukciót ajánl Önnek. Az, hogy mire költi a pénzt az teljes mértékben Önön múlik, a lehetőségek tárháza végtelen.

 

A bázisállomásának a bérbeadása máris egy jelentős bevételi forrás,de azzal, hogy kezébe veszi az irányítást azt is elérheti, hogy biztonságosabb legyen. Mindösszenéhány példa, hogy miként profitálhat ajánlatunkból:

1. Alapítsa meg a saját üzletét!
Már van egy kisvállalkozása? Esetleg épp most gondolkozott azon hogy alapítson egyet? A bérletidíj egyösszegű kifizetése segíthet megvalósítani a vállalkozással kapcsolatos céljait. Ha saját magának dolgozik, az lehetővé teszi hogy rugalmasabban ossza be az idejét és hódolhasson a szenvedélyeinek. Javítani szeretne a munka-magágnélet közti egyensúlyon, vagy több időt szeretne tölteni azokkal akiket szeret? Legyen a sajtámaga főnöke. Hozza meg a saját döntéseit és hozzon létre valamit amire büszke lehet!

2. Fektesse a pénzét ingatlanba
Egy ideje figyeli az eladó nyaralókat? Esetleg befektetési célból vásárolna ingatlant, hogy biztosítsa jövőjét? Egy jelentős pénzösszeggel a kezében, lehetősége lesz arra, hogy megvalósítsa ezeket a vágyakat. Jóval biztonságosabb, ha kézzelfogható dolgokba fekteti a pénzét, ahelyett hogy egy bármikor leszerelhető antennatoronyban kötné le. Sőt, az ingatlanok értéke bárikor tovább emelkedhet.

3. Élvezze a nyugdíjas éveit
Amennyiben Ön már a nyugdíjas éveiben jár,gondolja át hogy egy jelentős mennyiségű pénzösszeg milyen mértékben javíthatná az Ön életminőségét. Járja be a világot, utazzon luxus hajón, ossza meg a vagyonát azokkal akiket a legjobban szeret vagy gondoljon arra, hányféleképpen segíthetne a közvetlen környezetében élőknek. Még nem nyugdíjas korú? Mostmár semmi sem akadályozza meg abban, hogy felkészüljön erre az időszakra – kezdjen el megtervezni mindent, amit eddig halogatott. Keményen dolgozott, megérdemli, hogy élvezze a felszabadult idejét és az összegyűjtott pénzét.

Elgondolkodott már azon, hogy mire fogja költeni azt a pénzt, amit a bérbeadási jogért cserébe fizetünk Önnek?

Az, hogy olyanra költheti a pénzét amit igazán szeret, messze többet ér annál, mint amennyit keres a bázisállomása bérbeadásával. Sőt, ha már most átveszi az irányítást a bázisállomása bérbeadása fölött, elkerülheti az esetleges felszámolással járó csalódottságot. Folyamatosan építenek új bázisállomásokat, míg másokat leszerelnek.

Vessen egy pillantást a sikertörténeteink egyikére és nézze meg hogy más bázisállomás tulajdonosok hogyan fektették be az általunk kifizetett összeget. Vegye át az irányítást már ma a bázisállomása bérbeadása fölött, zárja ki a leszereléssel járó pénzügyi kockázatot és fektessen be saját magába valamint a családjába.